UAS & Myco: Hét antwoord op de transitie in de zorg

292803ae-ad13-48cb-aadf-0d4799a2a64a

 

“Het vertrouwen in het systeem is groot en werd in een relatief korte periode gerealiseerd op basis van positieve ervaringen”

Astrid Poutsma  – Gebiedsmanager – Laurens

 

“UAS geeft weinig valse alarmen. Wanneer UAS een melding geeft, weet je zeker dat je actie moet ondernemen”

Medewerkers van Coloriet  – Vilans Evaluatierapport UAS – www.domoticawonenzorg.nl

 

36f619b8-abe6-46f7-af63-6f48f89aaa7a

 

De zorg is veranderd en vereist een nieuwe manier van werken. In plaats van tweemaal een nachtronde te lopen wilt u op elk moment live inzicht hebben in het welzijn van uw bewoners. Privacy speelt daarbij een steeds belangrijkere rol.

UAS biedt uw bewoners de bescherming die zij verdienen. 24/7 worden ze beschermd voor val- en dwaalincidenten, zonder gebruik te maken van een camera op de cliëntenkamer. Dit met zeer weinig valse alarmen.

De Ascom Myco is de enige smartphone die ontworpen is voor en met de zorg. Via het display kunt u op elk moment een overzicht krijgen. Zo mist u geen enkele situatie die uw aandacht vereist en blijft u ook ‘s nachts de regie houden over uw afdeling.

UAS & de Ascom Myco, een onverslaanbare combinatie voor de zorginstelling anno nu.

Interesse? Bezoek een van de vele locaties waar UAS reeds draait of vraag de mobiele demo-opstelling aan via info@dutchdomotics.com

77a9b2bc-bb69-4a96-acfa-22681bce2433

 

 

“UAS en Ascom Myco: Een onverslaanbare combinatie”

Irek Karkowski – CEO Dutch Domotics –

 

“Met UAS gaan we de nieuwe standaard in de markt zetten”

Co Hoonhoud – CEO Ascom Benelux –

 

Domotica, waar ligt de grens?

Uitnodiging congres zorgdomotica

Vanuit vier totaal verschillende invalshoeken geven een viertal deskundige sprekers ieder hun beeld over de grenzen die in acht genomen moeten worden bij toepassing van zorgdomotica. De ochtend wordt afgesloten met een lunch. Indien u geïnteresseerd bent om deze ochtend bij te wonen kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar marcom@ascom.nl.

Klik hier voor het programma