Dutch Domotics

Dutch Domotics is gevestigd in de Rotterdam Sience Tower. Dutch Domotics heeft als doel wereldwijd zorg slimmer, efficiënter en beter te maken door middel van toepassingsgerichte sensortechnologie. Nederland is een bron van innovatie en loopt qua zorgniveau en oplossing van zorgbehoeften voorop in de wereld.

Dutch Domotics werkt nauw samen met zorginstellingen, verzekeraars, overheden en technologieontwikkelaars. Via lokale partners vinden onze innovaties wereldwijd hun weg naar zorgbehoevenden.

Voor meer informatie neem contact op.

Ons Team

Ons team telt 15 bevlogen en zeer deskundige professionals. Onze mede-oprichter en CEO, dr. ir. Irek Karkowski, werkte eerder 14 jaar bij de toonaangevende onderzoeksorganisatie TNO. Hier leidde hij tal van Nederlandse en internationale onderzoeksprojecten waarbij oplossingen werden ontwikkeld om senioren langer zelfstandig te laten wonen.

Achtergrond

Deze projecten leidden tot de ontwikkeling van een zeer geavanceerd en betrouwbaar monitorsysteem voor ouderenzorginstellingen: het Unattended Autonomous Surveillance System.

Tussen 2009 en 2012 leidde Karkowski het grote internationale Rosetta Project, waaraan een consortium van 12 Nederlandse, Duitse, Belgische en Italiaanse bedrijven deelnam. Het Rosetta Project was gericht op het ontwikkelen van technologie om ouderen met dementie of de Ziekte van Parkinson te helpen om langer zelfstandig te wonen.

 

In 2012 en 2013, leidde Karkowski het Happy Walker project, een groot Europees onderzoeksproject met een consortium van 10 Nederlandse, Duitse, Belgische, Italiaanse en Spaanse bedrijven  In het Happy Walker project zijn mobiele diensten ontwikkeld die ouderen helpen bij een actievere levensstijl.

Partners

Logo_-_Ascom
logoart_kopie
Logo@2x

Vacatures

Lees meer over werken bij Dutch Domotics op onze Jobs pagina