kaartfebruariuas

“UAS is “Proven Technology”

- Johan van der Leeuw, Vilans -

“Door het inzetten van UAS bij Daelhoven werd naast het inzetten van innovatieve technologie, tevens een groot maatschappelijk probleem aangepakt”

- Uitreiking Smart Homes Award -

“Het inzetten van UAS bij mensen thuis heeft geresulteerd in uit- en afstel van intramurale opname”

- Hogeschool Utrecht -

coloriet

“UAS geeft weinig valse alarmen. Wanneer UAS een melding geeft weet je zeker dat je actie moet ondernemen”

 

Mederwerkers Coloriet

- Evaluatierapport UAS, Vilans -

www.domoticawonenzorg.nl

Coloriet Laarhof

Na het draaien van een pilot met concurrerende systemen, is de keuze op UAS gevallen. Hierbij is er een duidelijke keuze gemaakt voor een privacy vriendelijke omgeving voor de bewoners. UAS werkt namelijk zonder camera op de kamer van de bewoner en hier bleek door de hoge betrouwbaarheid ook geen behoefte aan te zijn.

Film over het zorgen van morgen

laurens

“Het vertrouwen in het systeem is groot en werd in een relatief korte periode gerealiseerd op basis van positieve ervaringen.”

 

 Astrid Poutsma

- Gebiedsmanager, Laurens Delfshaven -

Laurens Delfshaven

Locatie Delfshaven is in de transitie om een PG omgeving te worden en zocht hiervoor het juiste domotica systeem. Na een zoektocht langs verschillende aanbieders is besloten het UAS systeem in te zetten.

De belangrijkste eisen waren de betrouwbaarheid, het winnen van het vertrouwen van de zorgmedewerkers en het respecteren van de privacy van de bewoner. Met de keus voor UAS, een betrouwbaar systeem zonder camera’s, ging deze zorgdroom in vervulling.

futurazorg

“De diensten van Dutch Domotics dragen bij aan de veiligheid en kwaliteit van wonen en zorgverlening binnen Futurazorg”

 

Fons Voormeeren

- directeur, Stichting Futura Zorg -

Stichting Futura Zorg

In het Futurahuis in Oudewater worden 16 bewoners, PG en somatiek, bewaakt door het domotica systeem van Dutch Domotics. Via de smartphone applicatie krijgen de zorgmedewerkers alarmen binnen van val – en dwaalincidenten.

Door het toepassen van deze privacy-vriendelijke technologie kan het inwonende zorgkoppel de kwaliteit en zorgverlening realiseren die bij de hoge Futura standaard hoort.

vanhollant

“Domotica functionaliteiten kunnen in overleg met de bewoner op maat worden geactiveerd en gedeactiveerd.”

 

Tom Veldt

- directeur, Van Hollant -

Van Hollant

Dutch Domotics levert een zorgdomotica systeem 2.0. Een nieuwe generatie zorgdomotica ten opzichte van de bestaande systemen, gebasseerd op bestaande technologieën  die buiten de zorg allemaal al breed worden toegepast. Mede daardoor is Van Hollant beter in staat zorg op maat te leveren aan haar bewoners. Domotica functionaliteiten kunnen in overleg met de bewoner op maat worden geactiveerd en gedeactiveerd. Daardoor kunnen de medewerkers van Van Hollant zorg met aandacht verlenen en daar gaat het uiteindelijk om!

Meer projectomschrijvingen volgen snel.